Nyheter

den 25 februari 2019

Stort behov av kontorsfastigheter i Malaga

Tidigare har Costa del Sol framförallt förknippats med sol, bad och golf. Den enda kopplingen många besökare haft till staden Malaga har varit flygplatsen, en plats man så snabbt som möjligt velat ta sig bort ifrån för att nå slutdestinationen vid stränderna och golfbanorna i Marbella, Fuengirola eller någon av de andra klassiska semesterorterna längs kusten.

För oss som bor på kusten har det dock länge varit uppenbart att Malaga är en stad med stor potential och som under de senaste åren fått sig ett ordentligt uppsving. Både det nationella och internationella intresset för staden har ökat kraftigt och idag är den en av Spaniens snabbast växande och kallas ofta ”Den nya Barcelona”.

Som Europas sydligaste storstad i en tid då bransch efter bransch digitaliseras är det svårt att hitta argument för att staden inte skall fortsätta växa så det knakar. Fler och fler har möjlighet att arbeta digitalt och väljer bostadsort och land baserat på livskvalitet och levnadskostnader snarare än var arbetstillfället finns.

Den svenska magasinet SVENSKAMAGASINET.NU lyfter fram att det idag finns 910,000 kvm kontorsyta i Malaga, men att behovet den närmaste tiden snarare är 1,5 – 2 miljoner kvm vilket innebär en ökning av befintliga ytor. Något vi som fastighetsutvecklare i staden naturligtvis tycker är väldigt roligt och vi studerar hur vi på bästa sätt kan hjälpa denna fantastiska stad att fortsätta växa och utvecklas.

Intresserad av våra kommande projekt?
Lämna ett meddelande här!

 • den 21 mars 2019

  Spaniens största center för digitalt entreprenörskap och e-gaming, i Malaga

  Malaga är har mycket mer att erbjuda än sina många museer, stränder och stora utbud...

 • den 7 februari 2019

  Nu går vi live med nya www.bosqcol.se/com

  Idag har vi officiell invigning av den nya hemsidan www.bosqcol.se – Titta in och...

 • den 30 november 2018

  Den 29e oktober kl 15.00 - 17-00 bjuder vi in till investeringsräff på Gran Hotel Guadalmina Banús i Marbella.

  Teamet bakom Bosque & Colina berättar mer om bolagets visioner, trackrecord aktuella...