Investera med oss

BC Partners är uppbyggt av entreprenörer som vet vad som krävs för att nå framgång. Bolaget drivs av ett nära sammansatt managementteam som rapporterar till bolagets finansiella partners tillika investeringskommitté. Bolagets finansiella partners består av en grupp framgångsrika investerare med ett antal bolagssuccéer och exits på meritlistan.

För varje nytt projekt startas ett dedikerat projektbolag (SPV) där kapitalbehovet fastställs beroende på projekts storlek och karaktär. Oftast struktureras det egna kapitalet genom en kombination av eget kapital från BC Partners, sidoinvesteringar från bolagets finansiella partners samt investeringar från personer och bolag i vårat  investerarnätverk.

Managementteamets arbete kopplat till investeringsprocessen kan delas upp i fyra delar:

  • Identifiera, analysera och utveckla affärer
  • Strukturera finansiering
  • Tillsätta projektorganisationer
  • Löpande rapportering till projektens investerare

Bli en BC Partner

Vår unika positionering på marknaden har lett till en attraktiv projektpipeline för 2024 och framåt. Genom att investera med oss får du exponering mot en stark fastighetsmarknad genom tillgång till investeringsmöjligheter som annars hade varit stängda. Anmäl ditt intresse i formuläret så kontaktar vi dig med mer information.

Intresseanmälan

*Fyll i ditt namn
*Fyll i din mail
*Fyll i ditt telefonnummer
*Skriv ett meddelande