Investera

Under pandemin svalnade klimatet på bostadsmarknaden på Costa del Sol (från mars 2020) och ser nu ut att komma tillbaka med kraft när reserestriktionerna lättas. Pandemin har påskyndat acceptansen av digitala möten och distansarbeten vilket i sin tur ökat efterfrågan på bostäder i Spanien. Områden som Marbella med låg densitet och en stor andel villor och radhus med egna tomter har under 2020, pandemin till trots, sett ett stort antal försäljningar. Vi tror att 2021 och 2022 kan bli de mest händelserika i Marbellas historia.

100+år

av brancherfarenhet

30%

Genomsnittlig avkastning

24mån

Genomsnittlig projekt löptid

Genom noga utvalda lokala samarbetspartners och underleverantörer analyserar vi marknaden löpande när vi kontinuerligt utvärderar nya projekt med potential att passa våra högt ställda krav på säkerhet i förhållande till förväntad projektvist och löptid. 

Ett typiskt projekt har en löptid på 24 månader och en förväntad avkastning till externa investerare på 30%. Finansieringsformulan skiljer sig från projekt till projekt och kan exempelvis bestå av eget kapital, lån, preferensaktier och bankfinansiering, där våra goda relationer till lokala banker spelar en väsentlig roll. 

Vi erbjuder en helhetslösning med ansvar för hela investeringsprocessen, från prospektering, till utveckling och försäljning av de färdigställda produkterna.

Investera

Under 2021 förväntar vi oss en stark utveckling på bostadsmarknaden i Marbella och andra strandnära kommuner med ett stort antal exklusiva bostäder. Vi ser också nya trender utvecklas där efterfrågan på en kombination av bostad/kontor kommer fortsätta växa. Vi håller digitala investeringsträffar löpande där vi tillsammans med vårt team berättar mer om vår syn på marknaden och dess möjligheter de kommande åren. Registrera intresse via formuläret så skickar vi en personlig inbjudan.

  • Minsta investeringsbelopp: från €50,000
  • Uppdateringar via nyhetsbrev och exklusiva delägarträffar
  • Säkerheter i projekten i form av pantsatta aktier

Intresseanmälan

*Fyll i ditt namn
*Fyll i din mail
*Fyll i ditt telefonnummer
*Skriv ett meddelande