Om oss

Bosque & Colina är ett svenskt investmentbolag som grundats av teamet bakom företagsgruppen Wood & Hill Fastigheter/Investment AB. Genom bolaget Bosque & Colina AB, produceras och förädlas sedan 2017 fastigheter i södra Spanien enligt samma modell som varit grundläggande för Wood & Hill´s framgångar i Sverige. Som investerare erbjuds du en alternativ fastighetsinvestering på en marknad med stor potential.

Know-how

I Sverige har Wood & Hill producerat och sålt över 500 bostäder i städer som Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Norrköping och har en bred in-house kompetens med över 100 års samlad erfarenhet av affärsutveckling, projektledning och projektfinansiering. Läs mer om Wood & Hill

Värdeskapande

Bolagets drivkraft ligger i att skapa värden, både mot investerare samt till slutkunden som köper och flyttar in i den färdiga produkten. Vi har stark lokal förankring i södra Spanien och är delaktiga i hela produktionsprocessen, från köp av mark/fastighet till de sista detaljerna innan inflyttning.

Teamet

Staffan Hillberg

Finans & Affärsutveckling

Staffan Hillberg

Staffan  har gedigen erfarenhet av att bygga, driva och finansiera internationella bolag. Idag...

Martin Skoglund

Finans & Affärsutveckling

Martin Skoglund

Entreprenör med en magisterexamen i företagsekonomi från Göteborgs Handelshögskola. Gedigen...

Bernard Bashiri

Managing partner

Bernard Bashiri

Bernard har Civilekonomexamen med inriktning Entreprenörskap, samt är diplomerad fastighetsförvaltare...

Joacim Sundh

Projektledning

Joacim Sundh

Magisterexamen i företagsekonomi från Göteborg Handelshögskola. Över 11 års erfarenhet som...

Jonas Kullenberg

Projektledning

Jonas Kullenberg

Har över 13 års erfarenhet inom stads-, fastighets- och projektutveckling. Producerat och...

Viktor Ruben Wandemar

Managing Partner

Viktor Ruben Wandemar

Projekt i Spanien

Bosque & Colina etablerade sig i Spanien under Q1 2018 då man tillsammans med en lokal fastighetsutvecklare i Malaga förvärvade ett utvecklingsprojekt med 6 lägenheter vid Plaza de la Merced.

Projekt i Sverige

Wood & Hill har producerat och sålt över 600 bostäder i Sverige de senaste åren i städer som Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Norrköping.

Spanien Sverige

Investera

Under 2021 förväntar vi oss en stark utveckling på bostadsmarknaden i Marbella och andra strandnära kommuner med ett stort antal exklusiva bostäder. Vi ser också nya trender utvecklas där efterfrågan på en kombination av bostad/kontor kommer fortsätta växa. Vi håller digitala investeringsträffar löpande där vi tillsammans med vårt team berättar mer om vår syn på marknaden och dess möjligheter de kommande åren. Registrera intresse via formuläret så skickar vi en personlig inbjudan.

  • Minsta investeringsbelopp: från €50,000
  • Uppdateringar via nyhetsbrev och exklusiva delägarträffar
  • Säkerheter i projekten i form av pantsatta aktier

Intresseanmälan

*Fyll i ditt namn
*Fyll i din mail
*Fyll i ditt telefonnummer
*Skriv ett meddelande