Nyheter

den 10 januari 2023

Bosque & Colina blir BC Partners!

Ett naturligt steg i bolagets utveckling

När vi startade Bosque & Colina var det för att ta oss in på marknaden som fastighetsutvecklare och för att lära oss bemästra "hantverket". Genom åren har vi drivit egna projekt och analyserat hundratals affärer och många gånger har vi fått tacka nej till riktigt bra affärsmöjligheter pga. brist på kapital.

I vår roll som utvecklare har vi byggt upp ett stort kontaktnät i branschen, och en av insikterna har varit att mer eller mindre alla fastighetsutvecklare, förr eller senare, finner sig i situationer där bra projekt inte blir av, pga. brist på kapital vid det givna tillfället då pengarna behövs.

Eftersom vi genom åren samlat ett nätverk av investerare runt oss samtidigt som vi varit duktiga på att kultivera relationer med skuldfinansiärer så som familiy offices och fonder, har vi satt oss i en position där vi med vår kompetens och nätverk, kan erbjuda projektägare en lösning på deras finansieringsproblem.

Genom att erbjuda oss att ta en partnerroll i projekt och bidra med eget kapital och att strukturera skuldfinansiering genom vårt nätverk, har vi hittat en nisch där vi kan skapa mervärde i alla led.

Våra projektpartners får in en partner som möjliggör projektet och optimerar utväxlingen på det egna kapitalet.
Vi kommer in i projekt till bra ingångsvärden och attraktiva villkor.

Det här har skapat en växande pipeline med projektmöjligheter som av allt att döma kommer fortsätta byggas på - Det är motiverande att kunna erbjuda våra projektpartners den här möjligheten samtidigt som vi skapar attraktiva affärer för våra finansiella partners.

Prenumerera på våra nyhetsbrev för att inte missa några nyheter från oss.

 • den 30 januari 2024

  Malagas flygplats expanderar och ännu ett internationellt teknikbolag etablerar sig i Malaga

  Framtidsutsikterna för fastighetsinvesteringar i Andalusien ser ljusare ut än någonsin....

 • den 9 december 2023

  Ny investering: Projekt med 22st radhus

  BC Partners har ingått avtal om att gå in som partner i ett nyproduktionsprojekt...

 • den 13 september 2023

  Projektuppdatering: Jinetes 21

  Ca 80% av produktionen färdigställd i Projektet Jinetes 21